Allmänt

Time to go

måndag 7 september, kl 15:33 av 7 kommentarer

Då är det snart dags för alltsammans att starta. Imorgon ca. 09.50 åker jag iväg. Känns skönt att allt äntligen blir av. Resfeber har jag ju så klart lite, men jag är samtidigt peppad och sugen på att följa mina gamla tecknardrömmar.

Kommer bo mina första dagar till fredag förmiddag på ett hotell. På torsdag kommer jag få mitt studentrum i The Mansion och kan då börja flytta över mitt lilla flyttlass. Huset där studentrummet är ser lite ut som ett stort frathouse vilket är lite roligt. Tydligen var The Mansion-byggnaden där skolan var från början på sena 70-talet. Sedan köpte skolan en gammal high school-byggnad i centrala Dover istället. Där har ni lite history channel för de intresserade.

Inför resan har jag varit på shopping spree med flickvännen i Malmö. Vi fick nörda loss båda två, vilket betyder att jag fick nörda i SF bokhandeln och hon i skoaffärer. På så vis blir alla nöjda och glada. Detta köptes in:

 • Fables, Vol. 3: Storybook Love
 • Planetary, Vol. 1: All Over The World
 • The Portent
 • All-Star Superman, Vol.1

Så den långa tråkiga flygresan kommer nu vara betydligt lättare att genomlida. Har i stort sett missat Warren Ellis Planetary, så var på tiden att den köptes. Fables har blivit lite av en favorit efter de två första volymerna jag läst.  Så djävla bra helt enkelt. The Portent är ju helt och hållet gjord av Peter Bergting och jag är riktigt sugen på att läsa den. All-Star Superman verkar lovande, den var billig också så why not?

Nu är det dags för mig att säga hej då till Sverige i alla fall. Förhoppningsvis kommer jag tillbaka med mina drömmar uppfyllda en vacker dag. Tills dess hoppas jag på lite roliga äventyr. Tack för all support förresten!

Kommentarer

 1. Arvid says:

  Lycka till med skolan!
  Ska bli intressant att läsa om det sen framöver 🙂

 2. Redaktionen says:

  Hela redaktionen önskar vår medarbetare Henrik ett stort lycka till med feta dunkar i ryggen. Gör oss stolta nu och glöm inte att skriva hem.

 3. Nicke says:

  Lycka till! Så jävla coolt att du åker.

 4. Danne says:

  Grymt, gl hf!

 5. Danne says:

  Edit, felaktig länk i mitt inlägg ovan. Hoppa över om ni vill undvika ”mega site of bible studies”… sorry!

  Än en gång, blir intressant att höra rapporter!

 6. Henrik says:

  You guys are awesome! Tack allihopa!

 7. financial independence

  Time to go « Shazam.se

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...