Allmänt /Teckna serier

Vecka 2 – Revanschen

onsdag 30 september, kl 17:02 av 3 kommentarer

Ännu en vecka har gått förbi. Denna veckan hade vi också en 3-dagars weekend i och med Roshashanna. Detta var välbehövt då vi har haft mycket jobb och jag kunde finna lite tid till att koppla av lite. Det blev lite serieläsning istället för att teckna. Läste klart All-Star Superman och Planetary, vol. 1, Mycket bra grejer! Läser nu Sleeper Season 1 av Ed Brubaker. Hittade den för 12 dollar i skolans Art Supply Store.

Kitchen bullpenNu till summeringen av veckan. Jag gjorde lite av en swing and a miss med första uppgiften med Tor. Det var ett lärorikt misstag. Sedan dess har jag nu fått lite av en revansch. Har inte fått något betyg under VG+ och MVG-. Förutom Tor då förstås. Tydligen ger inte lärare ut MVG på grund av att det anses som perfekt. Gör vi många perfekta arbeten borde vi söka jobb och inte plugga. Jag ligger bra till antar jag. Behöver dock jobba på mycket som en av kommentarerna till mitt senaste inlägg nämnde, BAKGRUNDER! Försöker jobba på det varje dag och få med lite miljö i alla mina arbeten nu. Får se hur det utvecklas. Ska också försöka scanna in lite uppgifter snart och lägga upp ett galleri. Har fullt upp med läxor och deadlines så det kan ta ett litet tag, men jag jobbar på det. Vi har också skaffat oss en liten bullpen nere i köksrummet. Vi är 3 personer som arbetar och bollar idéer och ger varandra kritik för förbättringar. Det är amerikanen Wesley St. Claire, australienaren Richard Sidoti och svensken Henrik (jag). Vi har tillsammans lyckats bra med varandras hjälp. Det har blivit lite av ett centrum i The Mansion. Varje kväll spelar vi ett par filmer och arbetar hårt. Igår var det JCVD och Red Heat som rullade. Dagen före var det Universal Soldier och Krull. Bra för lite serieinspiration.

Har dessutom gjort en intervju med en av andraårselverna. Kommer göra fler intervjuer med elever på skolan ni kommer kunna läsa. Kommer bli ett ”Future Creators” inslag som jag förhoppningsvis kommer kunna göra minst en gång i månaden. Blir lite snack och lite serieteckningar

Vi hörs!

Kommentarer

 1. Ferdinand says:

  ”Future Creators”- Jag gillar det som fan. Och ser fram emot det.

 2. Thomas Fels says:

  Det är ju faktiskt väldigt coolt att några av dina skolkamrater kan vara framtida proffs, inklusive dig själv. Passa på och byt skisser med varandra! Och grattis till de fina betygen! Men… All Star Superman är la bara sådär?

 3. Henrik says:

  Tack Thomas! Ja, jag tyckte det borde vara lite spotlight på mina, förhoppningsvis, framtida kollegor. I slutet av året kommer vi fixa oss varsin ”yearbook” där vi skissar i varandras också. Utöver det blir det lite skissbyten.

  Gillade All-Star Superman. Jag är annars inget Superman fan, men den var överraskat underhållande.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...