Nyheter och tips

Ge mej mer nu!

lördag 3 oktober, kl 16:33 av 1 kommentar

Serieskaparen Paul Pope har på sin blogg lagt upp en ”provsida” på hur det skulle kunna se ut om han gjorde en tecknad version av Frank Herberts SF-klassiker Dune. Titta här!

Som Pope- och Dune-fan kan jag bara säga: ge mej mer nu! Bara den enda sidan gör att mina fanboynerver vibrerar…

Ni som inte kollat in Pope (Finns ni? Eller är ni bara en myt, som Bigfoot och Loch Ness-monstret?): bege er till närmaste seriebutik och köp t ex 100%, The One-trick Rip-off, Heavy Liquid eller Batman: Year 100. Eller köp allihop. Ni har råd.

PS: Notera att Pope på bloggen nämner sitt arbete med Adam Strange i DC:s sommarexperiment Wednesday Comics som en inspirationskälla för Dune-sidan. Mer uttömmande recension av Wednesday Comics kommer snart här på shazam.se. DS

PPS: Här är en Wired-intervju med Pope från 2006 där han snackar Batman: Year 100 (som han f ö fick inte en utan två Eisners för – Best Limited Series och Best Writer/Artist 2007). DS

Kommentarer

  1. Ferdinand says:

    Ehhhh, jag antar att jag får skämmas nu. Jag hade ingen koll på Hope innan jag läste detta. Men jag gillar Dune och detta ser riktigt fräckt ut. Ska försöka bättre mig och åtminstone läsa Year 100.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...