Nyheter och tips

Previewstips januari – Joe the Barbarian #1

söndag 1 november, kl 22:41 av 2 kommentarer

joe_the_barbarian_coverPREVIEWSTIPS: It’s Previews Time! Här kommer en nyhet som kommer glädja alla Grant Morrison-fans. I januari kommer en helt ny miniserie i åtta delar på Vertigo skriven av Morrison och tecknad av Sean Murphy. Joe the Barbarian kommer enligt beskrivningen handla om den unge pojken Joe som är skolans mobboffer. Förutom att han kämpar med att leva med diabetes, så måste han även tackla den brutala verklighet av att hans far just dött på andra sidan Jorden i Irak. Han flyr in i en fantasivärld befolkad av alla hans leksaker — ninjasoldater, robotar och magiska riddare. Är Joe den räddare som ska frälsa detta land från den mörka magi som hotar att förstöra det? Eller är det bara insulinet som spökar? Detta låter lite som alla nördars dröm. Vem fantiserade inte om att vara någon annan stans i sin barndoms svåra stunder? Första numret planeras komma 20 januari och säljs till det rabatterade priset 1 dollar. För mig är det ett givet köp.

Kommentarer

  1. Henrik Ö says:

    Ett nytt måste-köp alltså, eftersom jag vanemässigt köper allt Morrison gör. Fast senaste grejen, Sea Guy-uppföljaren, var bra tråkig.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...