Nyheter och tips

Previewstips mars – Nemesis #1

måndag 11 januari, kl 16:29 av 3 kommentarer

nemesis_1PREVIEWSTIPS: Nytt decennium, nytt år och ny månad. Japp, det innebär såklart nya Previewstips. Först ut är Mark Millars och Steve McNivens miniserie NemesisIcon, Marvels imprint för kreatörsägda serier. Millar och McNiven har tidigare samarbetat med storsäljarna Civil War och nu senast Wolverine: Old Man Logan. En flopp och en topp i undertecknads ögon. Vad deras tredje samarbete Nemesis blir märker vi se i mars då seriens första nummer kommer ut. Det ska bli intressant att se vad kreatörsteamet kan lyckas skapa när de får fria tyglar. Nemesis kommer att handla om en sorts omvänd Batman. Millar säger om serien att: ”What if Batman was The Joker?”. Kanske har han sneglat på tweeten Mark Millar Ideas? För den som vill läsa mer utförligt om Nemesis så finns en intervju med Millar och McNiven på Comic Book Resources. Och ja, precis som allt annat Millar rör vid så kommer den antagligen även filmatiseras.

Kommentarer

  1. Magnus says:

    Var Civil War en flopp?

  2. Ferdinand says:

    Magnus: Kvalitetsmässigt. Civil War var utan tvekan en hit när det gäller försäljningen, men jämfört med mycket annat Millar skrivit för Marvel så tycker jag att den är något av hans sämre alster.

  3. Magnus says:

    Jag håller inte alls med dig.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...