Nyheter och tips

Ingen Spider-Man 4!

tisdag 12 januari, kl 08:17 av 10 kommentarer

spider3Ryktena kring en fjärde Spider-Man-film har varit många och senaste igår skrev vi att John Malkovich skulle vara klar för rollen som Vulture och att motsättningar mellan Sony Pictures och Sam Raimi nu skulle vara lösta. Tyvärr så verkar den nyheten varit något förhastad då både Comicbookresources och Newsarama nu på morgonen rapporterar att både Sam Raimi och huvudrollsinnehavaren Tobey Maguire har lämnat filmen och att Sony nu helt har bestämt sig för att skrotat planerna på en fjärde film och istället siktar på en reboot av Spider-Man.

Manus till denna reboot ska tydligen redan finnas, skrivet av James Vanderbilt, och planen tycks vara att filmen ska komma på biograferna någon gång under 2012. Enligt Sony ska mer information om denna reboot komma inom några veckor.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Det är väl att hoppas på för mycket, men: Håller nu tummarna igen för Kraven’s Last Hunt.

 2. Ferdinand says:

  Reboot känns rätt mycket som en nödlösning från Sonys sida. Verkar som Raimi och Maguire insett att Sony skull sabba även fyran och hoppat av. Vem vill göra två katastrofer i rad? Kvar står Sony med en film utan de två namn som hela serien bygger på. Men eftersom det finns ett sug efter en fjärde film och pengar att tjäna så kör det på ändå.

  Personligen tycker jag att det varit bättre att lägga allt på is ett tag och låta Maguire givna roll som Peter Parker försvinna ut folks medvetande. En reboot känns för tätt inpå. Men vad vet jag, det kanske blir topp.

 3. Johan says:

  Jag håller med dig Ferdinand. Jag tycker Sony har schabblat bort Spider-Man sedan trean och nu med reboot-planerna så har man garanterat skjutet sig själv i foten (så vidare de inte får tag i en kompetent regissör…). Nej, lägg Spider-Man på is ett tag.

  Jonas: En filmatisering av Kraven’s Last Hunt skulle vara kanon! Tyvärr tror jag inte det kommer att hända… än i alla fall.

 4. pitan says:

  2012?
  men … då går ju jorden under. fan då blir det juu ingen ny spider-man… 😛

 5. Jens says:

  Känns som att rebooten kan bli löst baserad på Ultimate Spider-man.

  Vem kunde ha trott att Emo-parker i spider-man 3 kunde sabba ett helt franchise?

 6. Magnus says:

  Men va fan… Why rock the boat that floats…liksom??? Jävla klåpare!!!!

  Håller tummarna för att de skall bli vänner igen!

 7. Magnus says:

  Den här intervjun bör alla med det minsta sinne för humor läsa:

  http://www.newsarama.com/comics/justice-league-international-returns-011012.html

 8. Anders Lundgren says:

  Här hade man gått och hoppats att Sam Raimi skulle få chansen att rätta till vad som gick fel i trean! Att karln är i kreativ högform kan säkert alla som såg ”Drag Me To Hell” förra året hålla med om. Istället för John Malkovich som Vulture, en minst sagt lockande tanke, får vi nu alltså ”Ultimate Spider-Man: The Movie”. Det är ungefär så långt från vad jag önskade mig av nästa film man kan komma. Om Raimi sedan plockar uppgiften att göra film på ”World of Warcraft” som sitt nästa projekt kommer jag tugga på mitt skägg i ren frustration! Snacka om slöseri med talang. Följ länken för det senaste (18:33 12/1) angående ”Spider-Man 4” från Comic Book Resources:
  http://www.comicbookresources.com/page=article&id=24380

 9. Anders Lundgren says:

  Beklagar: blev något fel med länken så här kommer den igen:
  http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=24380

 10. Dennis says:

  Själv ställer jag mig relativt positiv till den här förändringen. Har aldrig riktigt köpt Tobey Maguires gestaltning av Peter Parker, eller Kirsten Dunst som Mary-Jane. Sen hoppas jag på att få se lite mer av Peters forskarjag, en viktig aspekt av karaktären som jag tycker de har bortsett ifrån helt i de senaste filmerna. Och en vitsig Spider-Man. Tycker det har varit klent med skämt i samtliga tre filmer.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...