Nyheter och tips

Intervjuer

lördag 23 januari, kl 09:14 av 0 kommentarer

I väntan på mer intervjuer här på shazam.se (de kommer, var så säker!) tipsar vi istället om lite aktuella intervjuer med seriefolk på nätet:

  • Svenska medier skriver inte så ofta om serier. Därför är det kul att se att Svenska Dagbladet idag har en längre intervju med Neil Gaiman – den berör visserligen inte hans serieskapande (hans skönlitterära författande står i fokus) direkt men är kul ändå.
  • iFanboys podcast har en matig intervju med Scott Allie, redaktör på Dark Horse, där han bl a pratar om förlagets skräckutgivning (där han själv är iblandad som författare), lite ledtrådar om vad som ska hända i Hellboy i framtiden, och kommentarer kring ”Buffygate” (läs mer om denna pseudoskandal här).
  • Om ni har missat det har Comicbookresources.com just nu schyssta intervjuer med Jason Aaron (Scalped, Punisher MAX, Wolverine: Weapon X) och Guy Davis (Sandman Mystery Theatre, B.P.R.D, m.m.).
  • Dan Slott (Mighty Avengers, Amazing Spider-Man) snackar Siege, Ultron och Mighty Avengers på Newsarama. Mycket just om Slotts kommande version av Ultron och om hur han ser mycket av det han skriver som ’actionkomedi’.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...