Nyheter och tips

Previewstips april – Turf

onsdag 3 februari, kl 17:13 av 1 kommentar

turf_cover_bigPREVIEWSTIPS: ”A four- issue hard boiled noir crime thriller with girls, guns, fangs and aliens”. De amerikanska förlagen spottar ur sig crimeserier just nu som att det inte fanns någon morgondag. Förra månaden skrev jag om Images kommande Shuddertown. Denna månad är det dags för ytterligare en, även denna på Image. Turf är skriven av britten Jonathan Ross. Låter namnet bekant? Jo, det är den kände tv-personligen från BBCs Friday Night. I seriesammanhang är Ross antagligen mest känd för tv-serien Comics Britannia och dokumentären In Search of Steve Ditko. Serien verkar bli en röra av förbudstid, östeuropeiska vampyrer, rymdskepp och gangsters. Turf kommer tecknas av Tommy Lee Edwards som tidigare gjort bland annat Marvel 1985 tillsammans med Mark Millar, men också en hel del konceptarbeten för olika filmprojekt.

Kommentarer

  1. Henrik Ö says:

    Wossy gör en serie! Inte helt oväntat, han har säkert mer fritid nu när han slutat på BBC…

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...