Nyheter och tips

Fortsättningen på Roxanna

torsdag 18 februari, kl 08:23 av 0 kommentarer

Regis Loisels klassiker La Quête de l’Oiseau du Temps är nu framme vid del sju på franska, La Quête de l’oiseau du temps – Avant la Quête, Tome 3 : La voie du Rige, som ges ut 26 mars av Dargaud. De första fyra delarna gavs ut i tre album på svenska under samlingtiteln Roxanna: Glömskans tempel (dubbelalbum), Rigan och Mörkrets ägg. Även om den tappade på slutet så är det en personlig favorit med suveräna teckningar av Regis Loisel. Efter den första cyklen så dröjde det till slutet av 90-talet innan nästa cykel påbörjades och utgivningstakten har varit oregelbunden men nu är man som sagt i Frankrike framme vid tredje delen i andra cykeln där man får reda på mer om Bragon och Rigan. Första delen, Javin, finns på danska men verkar inte gå att beställa via nätbokhandlarna längre. Den senaste delen tecknas av Vincent Maille och teckningarna ser riktigt bra ut, Loisel har f.ö. inte tecknat någon del i nya cykeln. Jag hoppas på en tysk utgåva, en dansk är nog tyvärr inte aktuell då de inte gett ut andra delen. Se trailern och njut, fransoserna kan det här 😉

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...