Nyheter och tips

Förhandsinformation: Optimal Press

onsdag 3 mars, kl 11:45 av 0 kommentarer
kajana1
Optimal Press har ett antal utgåvor på gång i vår. Först ut är Jag tror jag är kär av Daniel Novakovic som släpps i mars, nedan finns ett bifogat förord till albumet som innehåller 20 serier som är tryckta med en ruta per sida. Serierna har också resulterat i en utställning, det finns foton från den här. I mars släpps också Emelie Östergrens Mr Kenneth vars huvudkaraktär är en man med stora problem. Emelie Östergrens debut Evil Dress gavs ut av Sanatorium förra året. Releasefest för Mr Kenneth blir det den 25 mars kl 19 på bokhandeln Hallongrottan i Stockholm. Ungefär samtidigt släpps Slåss som en tjej av Tiitu Takalo som handlar om en våldtäkt. I samband med SPX släpps Malin Billers självbiografiska serieroman Om någon ropar i skogen. I maj kommer Ville Rantas serieroman Kajana. Lite sidor finns att beskåda på finska förlaget Asemas hemsida. Albumet handlar om Elias Lönnrot som samlade in material till finska nationaleposet Kalevala, i Kajana ligger fokus dock på det hårda liv han förde innan dess. Till hösten kommer Kapten Stofil- Gammalt bröd rostar aldrig i ny upplaga och samtidigt kommer Kapten Stofil- boxen som är en samlingsbox som rymmer samtliga tre inbundna Kapten Stofil-böcker. Kommer att finnas både med och utan böcker. I höst kommer också Allt för konsten 9 med omslag av Emelie Östergren.
Nedan finns utdrag i PDF-format:
Utdrag ur Mr Kenneth

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...