Nyheter och tips

Ny trailer för Iron Man 2

måndag 8 mars, kl 16:14 av 7 kommentarer

En trailer för vårens stora serietidningsfilm, Iron Man 2, har släpps på nätet och visar en hel del nytt material.  Mycket fint ögongodis här och mina förhoppningar på Iron Man 2 steg ytterligare något i och med detta. Kul också att vi den här trailern får se de första glimtarna av Black Widow och Nick Fury. Dessutom, håll ögonen öppna i slutet av trailern för något riktigt coolt.

Rykten på nätet säger att Scarlet Witch kommer att göra ett framträdande i filmen, vilket i så fall skulle vara ytterligare ett steg mot Marvels planerade Avengers-film. Men än så länge är det ryktet inte bekräftat.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Ser ut att kunna bli en riktig jävla fest.

 2. Min gissning: Det slutar med ett Spider-man 3-spektakel, där man i princip ville klämma in ALLT på dryga 2 timmar, men – självfallet – misslyckades totalt.

 3. Johan says:

  Lite pessimistisk Thomas?

 4. Håkan / Wakuran says:

  Jag är skeptisk mot en Avengers-film. Avengers har för mig alltid känts litet som Marvels slasktrattgrupp där man slängt ned alla hjältar som inte varit intressanta nog för att bära upp en egen tidning.

 5. Johan: Jo möjligtvis, det ligger väl i min personlighet 🙂 Men om jag får motivera mig lite utförligare: Vad vi ser i trailern är alltså här: Två skurkar, Justin Hammer och Whiplash. Plus en massa mördarrobotar. Det är ganska mastigt bara det, två nya ondingar ska introduceras, Iron Man ska gå minst ett par fajter med dem + robotarna. Dessutom ska Rhodes bli War Machine, vi får även se mer av Pepper Potts, och som lök på laxen introduceras ännu en ny rollfigur: Black Widow! Nej, jag tycker att den här filmen har en-enda-röra-potential så att det skriker om det.

  (Men jag hoppas såklart att jag har fel, jag gillade verkligen den första filmen.)

 6. obin_gam says:

  Är det bara jag eller kan man säga att Silver Centurion är med i filmen? ^___^

 7. petterblue says:

  Brukar vara jättepepp på superhjältefilmer, men av någon anledning har jag lite mixade känslor angående den här. Utöver Starks ”briefcase armor” och en lite bättre titt på War Machine så tyckte jag trailern var lite.. tråkig.

  Trots detta så tror jag att det här blir en bra film. Maffig popcorn-action, RDJ briljerar som Tony Stark och referenser (och förhoppningsvis cameos) som tillfredsställer oss nördar :]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...