Nyheter och tips

Serieveckan 22-28 mars

måndag 15 mars, kl 19:57 av 1 kommentar

Serieveckan2010Shazam.se har ingen representant på västkusten och därför har vi ingen riktig koll på vad som försiggår där men via tips visade det sig att ett intressent evenemang äger rum i Göteborg. Serieveckan börjar nästa måndag och pågår hela veckan, platsen är Stadsbiblioteket. Det finns en sida på Facebook där man kan anmäla sin närvaro på eventet och där finns också programmet att kika på. Ett intressant program med flera programpunkter jag gärna bevittnat. 23 mars berättar Kami Anani från Ordbilder och översättaren My Bergström om mangautgivning. På fredag blir det seriebattle med bl.a. Tommi Musturi och Jenny Berggrund. På lördag pratar Kim W Andersson, Tommi Musturi och franske manusförfattaren Sylvain Runberg om sina serier. Spana in programmet om du befinner dig i Göteborg, det är föredömlig brett.

Kommentarer

  1. Thomas Fels says:

    Späckat program! Missa inte! I utställningslokalen kommer jag att ställa ut några av mina serieorginal. Kom å kolla!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...