Allmänt

Bildspel: Chris Ware-utställningen

söndag 13 juni, kl 18:47 av 2 kommentarer

P1050247Igår var det så vernissage för Chris Ware-utställningen på Gävle Konstcentrum. En hel del folk hade hittat dit, hörsalen för samtalet mellan Chris Ware och Fredrik Strömberg var fullsatt. Utställningen pågår mellan 12 juni och 15 augusti, öppet tisdag-söndag 12-16. Nedan finns bilder från gårdagens samtal samt lite bilder tagna idag (under tidspress) från själva utställningen.

Kommentarer

  1. Anders Lundgren says:

    Fina bilder Rikard!
    Det var kul att ses på vernissagen fastän det blev ett kort samtal. Tyckte mycket om Chris Wares presentation. Synd att de bara fick en timme då det hade varit kul att höra lite fler av Fredrik Strömbergs frågor besvaras (eller inte?) av Ware. Utställningen var liten men fin. Med tanke på Wares extrema perfektionism kändes det närmast overkligt att se hur sidorna började sin väg mot tryck som nästan normala skisser i blåpenna.

    En tripp till Gävle är ett måste för alla Warefans i sommar!

  2. […] en väldigt kul idé. Ofta när det är en utställning vilket gäller såväl Ola Skogängs som Chris Wares så blir det mest lite original på väggen och dessutom en del skisser och halvfärdiga sidor. […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...