Nyheter och tips

Wonder Womans nya outfit

fredag 2 juli, kl 16:08 av 1 kommentar

wonderwomanoutfit

Wonder Woman har fått en ny outfit som är… sådär. Jag har inte läst något med Wonder Woman vad jag kan minnas, mitt trikåintag är nästan uteslutande från Marvel. Jag tycker iaf att Wonder Womans klassiska outfit är snygg men ack så daterad. Den nya känns inte så… ny.  Jag tycker att stjärnorna fått en väl undanskymd plats och Witchblade-accessoaren känns inte så fantasifull. The Beat har generöst med Wonder Woman-omslag från olika perioder där man kan se tidigare outfits.

Kommentarer

  1. Henrik Ö says:

    Classy tycker jag. Skönt att hon slipper kuta runt i baddräkt!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...