Nyheter och tips

Spider-Man får ny dräkt… Usch!

onsdag 28 juli, kl 09:16 av 10 kommentarer

spidey_newcostume1Ytterligare Spider-Man nyheter har dykt upp från San Diego Comic-Con. Tydligen ska Spider-Man ges en ny dräkt i och med den nya stora status quo-förändrande story arcen ”Big Time” nästa år. Exakt vad Big Time kommer att innebära för förändringar på Spider-Mans del av Marvel-universumet är fortfarande oklart, med undantag för själva dräktbytet.

Att ge karaktärer nydesignade dräkter tycker jag verkar vara lite av en trend just nu. Inte minst med tänkte på Wonder Woman. Men i Spider-Mans fall tycker jag att författaren Dan Slott och illustratören Humberto Ramos är ute och cyklar. Min spontana reaktion när jag såg bilden igår var ett riktigt stort och uttrycksfullt Usch!! Svart och grönt är verkligen inte en färgkombination som passar Spider-Man. Nej, verkligen ingen lysande idé. 

Precis när man åter börjat tycka om Spider-Man efter Brand New Day-spektaklet så kommer det dels med det här och dels med nyheten om att Carnage ska komma tillbaka. Inga bra idéer!

Kommentarer

 1. tobbe says:

  enligtn IGN så verkar dock inte dessa dräkter bli särskilt långvariga, vilket ju är tur. För särskilt snygga är dom inte. kommer säkert bli som när spider-man fick en ny dräkt under civil war grejen, den höll ju inte heller särskilt länge.

 2. Henrik Ö says:

  Det finns en intervju med Dan Slott på CBR (som du säkert redan har läst), läser man den plus ledtrådarna på Slotts twitterflöde så kan man spekulera att a) dräktbytet kommer att vara tillfälligt och b) den nya arcen kommer experimentera med _flera_ nya dräkter. Det finns ju t ex en bild på Spindelmannen i FF-dräkt…

  Fast fulare än Civil War-dräkten lär ingenting kunna bli. Svart och flourescerande grönt framstår som rena Paris cat walk i jämförelse.

 3. pitan says:

  ja usch!

 4. obin_gam says:

  batman ska också få en ny dräkt…. tacka grant ”bat-rapist” morrison för det 😛

 5. Håkan / Wakuran says:

  Batshit…

 6. Johannes says:

  Nog för att han blev biten av en radioaktiv spindel, men han behöver ju inte se ut som en för det…
  Näe, de blå-röda nättrikåerna är bäst.

 7. Jimmy Wallin says:

  Varför envisas Marvel med att ständigt plåga sina läsare? De dåliga nyheterna avlöser varandra.

 8. Anders Lundgren says:

  Enligt artikeln på CBR ska det här vara ”en av flera nya dräkter”. Kombinerat med att man ska gå ifrån ”Brand New Day”-konceptet låter det inte särskilt lovande. Jag håller med kollegorna om att den serien fått Spider-Man att bli kul och spännande igen för första gången på mycket länge. Dräkterna lär nog inte bli mer permanenta än tidigare byten från klassikern.

  Grant Morrisons pågående ”Batman-epic” är för övrigt det bästa som hänt figuren sedan ”The Dark Knight Returns”, ’nuff said.

 9. Lehooo says:

  Okej, den här dräkten var riktigt vidrigt ful, men vad har du emot Carnage? (Nu har jag visserligen inte hängt med i Spider-Man på flera år, så jag vet inte ens hur Carnage försvann…)

 10. Dennis says:

  Skit i dräkten. Hobgoblin är ju uppenbarligen tillbaka! 😀

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...