Allmänt

K Special om Art Spiegelman nu på fredag

onsdag 11 augusti, kl 14:55 av 2 kommentarer

K Special nu på fredag kommer att handla om serieskaparen Art Spiegelman som ju är mest känd för sin serie Maus. Programmet kommer att sändas nu på fredag (13/8) klockan 20.00. För den som inte kommer att vara hemma så kommer programmet att gå i repris dels på söndag den 15/8 kl. 13.15 och på tisdag den 17/8 kl. 00.05. Skulle ändå missa programmet så kommer det gå att se det via SVT Play också.

Kommentarer

  1. Olle Jansson says:

    Många torde känna till Art Spiegelman genom Maus, som torde finnas på de flesta bibliotek i Sverige. Det var dock rätt kul att få reda på att han också tecknade Garbage Pail kids, samlingskorten som man fick med ett paket tuggummi och som var en stor grej på min småskola någon gång i mitten av 1980-talet.

  2. Jonas says:

    Riktigt kul att få veta att han gjort Garbage Pail Kids. Hade en riktigt maffig samling själv. Dock blev GPK ”förbjudet” i vår klass då en sjukligt inställsam tjej i klassen påpekade för vår lärare att bilderna innehåll våld mot barn och annat skadligt. Får väl anta att hon har en lysande karriär som opinionsbildare idag.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...