Nyheter och tips

Previewstips: Skeleton Cases

lördag 14 augusti, kl 21:21 av 2 kommentarer

gordon_teaser_lowJag har faktiskt inte läst någon serie som Francesco Francavilla har tecknat men det får snart bli ändring på det för jag har besökt hans hemsida några gånger och han är en suverän tecknare. I november släpper DC första numret av Skeleton Cases med polischef Gordon i huvudrollen. Scott Snyder (American Vampire) skriver manus. Scott Snyder ska även ta över skrivandet för Detective Comics och där står Jock för teckningarna. Skeleton Cases är en del av det Snyder ska berätta i Detective Comics. Det som får mig sugen på Skeleton Cases är framförallt bilden ovan. Så snygg och lovande.

Kommentarer

  1. Henke says:

    Sjukt snygg bild! 😀

  2. Jens says:

    Känns lovande!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...