Allmänt

Fina kakburkar

torsdag 14 oktober, kl 19:50 av 9 kommentarer

tintinkager

Tintin är ju som kanske några av er känner till en av de absolut populäraste seriefigurerna och det finns en hel merchandise allt hårt kontrollerat av bolaget Moulinsart, ägt av Hergés änka. Belgiska finkakstillverkaren Delacre har nu slagit sig ihop med Moulinsart och har börjat sälja ovanstående tokfina kakburkar i metall med motiv från Det sönderslagna örat, Solens tempel och Tintin i Tibet. De verkar framförallt säljas i Benelux-länderna och Tyskland men om någon känner till att de säljs i Sverige så kommentera gärna. Jag antar att fikat till Generation Tintins årsmöte är spikat 🙂

Kommentarer

 1. Fantastic Freddie says:

  Snygga!

 2. Lica says:

  Jag ska köpa en burk här i Belgien. Jisses vad snygga! 🙂

 3. Christer Carlsson says:

  Givetvis har Peder på Comicland i Köinge (känd från ”Ullared”) dessa burkar i sitt sortiment – dock utan kakor, samt mycket annat seriematerial.

 4. Håkan / Wakuran says:

  Så Comicland finns kvar? Jag trodde det var nedlagt.

 5. Christer Carlsson says:

  Ja Comicland finns öppet sommarhalvåret, kunder som vet vad dom vill ha kan komma året om (samlare) har samma telefon som tidigare och om du söker på tex youtube kan du se inslag från Kanal5 såpan Ullared från affären.

 6. Håkan / Wakuran says:

  Men både affären och museet finns kvar?

 7. Many thanks for some other informative blog site. In which in addition could I receive that type of knowledge coded in such an great strategy? I’ve a venture that I am only at this moment going for, and i also happen to be for the seek out such information no hands seo general support.

 8. best online shopping for shoes in india

  Fina kakburkar « Shazam.se

 9. バドミントンテニス ウェア

  Fina kakburkar « Shazam.se

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...