Allmänt

Stora Kulturbloggpriset 2010 igen- Kulturbloggarnas Kulturblogg!

torsdag 4 november, kl 14:27 av 3 kommentarer

nominerad2010-generellDUBBELHURRA!

Ni minns väl att vi är nominerade i litteraturkategorin till Stora Kulturbloggpriset 2010? Om inte, in och rösta på oss här. Nu är vi även nominerade till Kulturbloggarnas Kulturblogg! Vill du precis som vi att Shazam.se ska bli Kulturbloggarnas Kulturblogg (där priset utöver äran är 5000 kr), på med röstkepsen och rösta på oss igen. Rösta på Kulturbloggarnas Kulturblogg HÄR.

Det vore så fruktansvärt kul att få vinna i någon (eller båda?) kategorierna, så vi är såklart evigt tacksamma för alla röster vi kan få. Det vore även extra kul för alla om vi kunde få möjligheten att använda prispengarna till att erbjuda mer tävlingar och ännu bättre innehåll här på shazam.se.

Stort tack till alla som redan röstat och som gör det så kul för oss att driva shazam.se!

Kommentarer

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Jonas Stenqvist, Jonas Stenqvist. Jonas Stenqvist said: Shazam.se är nu även nominerad till Kulturbloggarnas Kulturblogg aka Världens Finaste Kategori! Rösta på oss igen: http://bit.ly/d9OueY […]

  2. Sådär’ja – Röstat och klart! Hoppas ni vinner!

  3. wasabi says:

    Veni vidi vici
    Röstat!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...