Film /Nyheter och tips

Trailer för Captain America: The First Avenger

måndag 7 februari, kl 04:50 av 4 kommentarer

Cap posterShazam sover aldrig! Superbowl Sunday pågår just nu i staterna och Marvel firar genom att ha premiär för den hett efterlängtade trailern till Captain America: The First Avenger som går upp på bio 22 juli.  Andravärldskrigsaction utlovas och det man får se trycker verkligen på alla de rätta knapparna för undertecknad. Vad tycker ni?

På Comic Book Resources har man konsumentvänligt plockat ut stillbilder så man riktigt kan gotta sig åt nazister med eldkastare, Red Skull och sköldtest. Visst är det en hydrasymbol man kan se på stridsvagnen i bakgrunden? Se trailern och bilderna här!

Kommentarer

 1. Henrik J says:

  Riktigt coolt!

 2. ..och här är Thor trailern; http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=30695

 3. pitan says:

  ser väldigt lovande ut.
  just nu är all min tvivel borta 🙂

 4. obin_gam says:

  mer hypad på denna ny än Thor måste jag säga 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...