Nyheter och tips

X-Men First Class Trailer

fredag 11 februari, kl 11:41 av 5 kommentarer

Tidigare i veckan så har vi sett nya trailers för Captain America First Avenger och Thor och nu är det dags för en till. Igår kväll släppte Marvel den första trailern till X-Men First Class. En ganska kort trailer i mitt tycke men den ger i alla fall en viss fingervisning om hur filmen kommer att se ut. Roligast med trailer var nog att se X-Mens gamla Backbird i action, annars så känner jag mig fortfarande något tveksam till Matthew Vaughn mutant-rulle.

Kommentarer

 1. Jonas says:

  Ser ju riktigt nice ut. Största risken är väl att de knökar in alltför mycket karaktärer i den, precis som i de gjorde i de tre första rullarna.

 2. Henrik Ö says:

  Är det bara mina speciella nördkörtlar som går igång på att det hela (som det verkar) utspelar sig under Kubakrisen? Första numret av X-men kom ju ut i september 1963, nästan exakt ett år efter Kubakrisen – det är liksom ingen slump att X-men i sitt allra första nummer slåss mot Magneto för att han tagit en missilbas som gisslan (och skjuter iväg ett gäng missiler mot X-men). Samtiden var redan från början mer närvarande hos Marvel än DC.

  Stooort plus i nördkanten från mig för denna historiska medvetenhet mao.

 3. Anders L says:

  @Henrik Ö: Håller med om att just de historiska/sick sick sixties-vibbarna är det mest intressanta med filmen. Vissa inslag i trailern får dock ”X-Men Babies” larmet att börja tjuta. Hoppas dock på att H.Ö. har rätt och vi får en film där misslyckad mutantinblandning blir en del av Grisbukten-debaklet. ”Avslöjandet” att Three Mile Island-incidenten i själva verket var en rökridå för ett mutanthaveri är en av de roligare detaljerna i ”X-Men Origins: Wolverine”.

 4. Jens Florell says:

  Jag tror att nya x-men frist class är comeback igen där emot komma Nya också av Mutant…Jag Gjort en lista av Olika Mutant ska komma x-Men 5
  Iceman
  Cannonball
  Gambit
  Nu måste jag ha ser den nya X-men på Bio

 5. […] då rätt svala intresse för filmen sjönk ytterligare. Det var inte förrän i februari när den första officiella trailern släpptes som jag på allvar började känna mig peppad. Efter det så blev jag konstant bara mer […]

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...