Allmänt

Vad ni vill se mer av

lördag 25 juni, kl 12:03 av 1 kommentar

Så, nu har vi stängt den senaste undersökningen som handlade om vad ni läsare ville se mer av här på Shazam. Smått överlägsna favoriter blev klassikern Recensioner av samlingar och den nya kategorin Tips på moderna klassiker, så vi lär väl sikta på att hålla vårt fokus på de kategorierna framöver. Lösnummer, intervjuer och allmänt knas kommer såklart inte att försvinna bara för att de hamnade i botten på listan, men det är väldigt intressant att se vad ni som läser föredrar. Här följer hela resultatlistan:

– Recensioner av samlingar (75%, 86 Röster)
– Tips på moderna klassiker (62%, 71 Röster)
– Djuplodande reportage (33%, 38 Röster)
– Mer subjektiva åsikter (21%, 24 Röster)
– Recensioner av lösnummer (18%, 20 Röster)
– Fler intervjuer (12%, 14 Röster)
– Mer knas och spexigheter (6%, 7 Röster)

Tack till alla som medverkade! Ny undersökning kommer snart.

Kommentarer

  1. Arsenik says:

    Mycket bra röstat. Jag som är lite nybörjare får ut mest av att läsa om moderna klassiker och samlingar. Jag tror faktiskt att serieintresset växer och då kan ni nog tjäna på att presentera gamla klassiker som vi noobs har missat.

    En annan sak jag skulle vilja se är förslag på fina ingångar i serier. Det finns ju bra och naturliga ställen att börja läsa en serie men de är i regel svåra att hitta. Ett exempel är att det är fint att ta sig in i Cpt America med början i Brubakers intåg i karaktären. Jag gillar att börja på rätt ställen.

    Tack för en väldigt bra blogg

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...