Nyheter och tips

Söndagslänkar

söndag 26 juni, kl 21:01 av 0 kommentarer
  • Serielegendaren Gene Colan gick bort häromdagen. En fin minnesruna hittar du på Comic Book Resources här. Plocka fram dina gamla Tomb of Dracula, Batman, Captain America, Daredevil m fl tidningar som Colan bidrog klassiska runs till och läs om!
  • Apropå DCnU tycks det som om den nya Justice League-lineupen har läckt ut på nätet i förtid. Idel kända ansikten och… Cyborg? Samt lite andra mysko figurer i bakgrunden. Bloggen DC Women Kicking Ass har analysen. Lite oväntade val för extramedlemmarna tycker jag… Mera? Element Girl? Deadman? Vad tycker ni?
  • Som en del kanske redan hört ska Mark Waid ta över Daredevil efter Andy Diggle, som en del i Marvels nya satsning Next Big Thing. Marvel lajvstreamade en presskonferens med Waid nyligen och den kan man fortfarande kolla in här. Kollegan Christine på Daredevil-bloggen The Other Murdock Papers har sina kommentarer här.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...