Nyheter och tips

Arkham City Gameplay

lördag 2 juli, kl 21:46 av 2 kommentarer

Ju mer jag får reda på om Batman: Arkham City desto mer känner jag att skulle behöva en haklapp på grund av dreglande ha-begär. Usch, det där var en bild som både jag och ni kära läsare säkert hade klarat oss utan, men ni fattar poängen. Jag trodde videon med Catwoman visade hur bra spelet skulle bli. Efter att ha sett denna video, med lite äkta gameplay (både med Batman och Catwoman) så kan jag säga att jag hade fel. Det här spelet kommer att bli så in i helsike bra!! Rösten till Catwoman (Grey DeLisle) är dessutom spot-on. Jo, glöm inte heller bort att utvecklarna Rockstedy också avslöjat att vi inte bara kommer att kunna spela Arkham City som Batman eller Catwoman, utan även som The Boy Wonder himself, Robin alltså. Visserligen bara i Challenge Mode, men va fan, det är inte fy skam det heller med tanke på hur bra och roligt det var i Arkham Asylum.

Kommentarer

  1. Anders Lundgren says:

    Ojoj! Man blir sannerligen sugen på att servera en hel smörgåstårta av knogmackor till huliganerna som befolkar spelet. Ser extremt snyggt ut. Det kommer säkerligen bli väldigt coolt att kunna spela som Catwoman och Robin dessutom. Av allt att döma lär även berättelsen hålla samma höga klass som i ”Arkham Asylum”.

  2. Henrik Ö says:

    Jag spelar aldrig dataspel. Jag vill spela det här dataspelet.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...