Nyheter och tips

Seriepepp: Peter Panzerfaust

torsdag 26 januari, kl 08:25 av 0 kommentarer

panzerfaust0

En av de nya serier jag ser fram emot mest i början av året är Peter Panzerfaust med manus av Kurtis Wiebe och teckningar av Tyler Jenkins, första numret kommer i februari. Serien utspelar sig i ett av tyskarna besatt Calais 1940 där en mystisk amerikansk pojke som heter Peter tillsammans med ett gäng föräldralösa fransoser tar sig an den tyska övermakten. Kurtis Wiebe har sagt att han ser serien som en blandning mellan 80-talsrullen Red Dawn (ryssar invaderar USA) och Peter Pan. Comics Bulletin har en intervju med Kurtis Wiebe om serien. Fler bilder efter hoppet.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...