Nyheter och tips

Stöd Optimal Press

lördag 4 februari, kl 18:54 av 1 kommentar

lang_vag_tillbaka_kallbladOptimal Press har enligt ett meddelande som skickats ut drabbats av en skattesmäll och behöver därför stöd. Optimal har rea med 30 % på hela katalogen. Så förutom att stödja ett för svensk utgivning viktigt förlag kan ni dessutom köpa en rad suveräna serier till ett riktigt bra pris. Rean pågår bara till den 7 februari. Jag rekommenderar främst följande även om det finns mycket annat som är bra:

  • Garagedrömmar, Vakna laglös och Lång väg tillbaka av Mats Källblad. Sveriges främste serieskapares serier om Isak och de andra i Osby är det bästa (åtminstone de två första) du kan läsa av svenska serier. Om jag ska vara övertydlig: Garagedrömmar och Vakna laglös är det bästa som presterats i serieväg i Sverige någonsin.
  • Olaf G av Steffen Kverneland och Lars Fiske om den legendariske norske satirtecknaren Olaf Gudbrandsson är också ett mästerverk. Att dessutom formgivning och allt annat är i toppklass gör den given i var och ens seriesamling. Har du missat mästerverket så slå till.
  • Optimal gav för några år sedan ut flera av den norske mästaren Jasons serier. Har du inte läst något av Jason är det dags att testa. Järnvagnen är min personliga favorit.
  • Malin Billers Om någon vrålar i skogen är ett av senare års absolut bästa album och både den inbundna och häftade utgåvan reas.

Det finns mycket mer som Joakim Lindengren, Johan Wanloo och Anneli Furmark m.fl. Staffan på Staffars serier har en lång genomgång med tips.

Kommentarer

  1. Thomas Fels says:

    Nästan allt som Optimal ger ut är riktigt bra! Min favorit är Åsa Grennvalls Sjunde våningen. Oerhört gripande och bara bättre och bättre för varje genomläsning. Det är en av de bästa serier jag läst!

    Håller med om Mats Källblads serier och Billers Om någon vrålar i skogen. Givna köp!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...