Film

The Avengers – Trailer #2

onsdag 29 februari, kl 22:23 av 5 kommentarer

Igår peppade vi inför Marvels släpp av trailer nummer 2 av sommarens storfilm The Avengers. Nu har den efterlängtade trailern släpps och jag måste ärligt säga det här ser riktigt nice ut! Om resten av filmen håller den här stilen så kommer det här blir kanon! Men vad tycker ni kära läsare? Vi vill gärna läsa era kommentarer och synpunkter på denna trailer.

Kommentarer

 1. Jag blir lite orolig och skeptisk. Jag är rädd att den kommer att innehålla för mycket action till bekostnad för manuset. Att den på det sättet kommer att påminna om Thor som var alldeles för enkel för min smak. Det såg ju ut som om hjältarna hamnar i en grupp, bråkar med varandra (vilket leder till ett nederlag) för att sedan komma överens och tillsammans då krossa fienden. Blir det så blir det för banalt för min smak.
  Jag hoppas jag har fel

 2. Henrik Ö says:

  Jag släpper allt fanboygnäll och säger: FETT! Det var ju så här man ville att superhjältar skulle se ut på film när man var liten.

 3. Mike says:

  Jag hoppas att dom bockar och tackar Jack Kirby nånstans i filmen. :-/

 4. Jonas says:

  P.E.P.P.

 5. Jag älskar det. Det är egentligen bara kaptenens lilla luva som stör mig lite, men vad fan gör väl det?

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...