Nyheter och tips

Webbserie: Legenden om Morwhayle

tisdag 26 juni, kl 09:03 av 0 kommentarer

2012-06-04-morwhayleVi måste ju såklart pusha för Peter Bergtings webbserie Legenden om Morwhayle. För den som hänger med i fantasysvängarna så vet ni redan att Legenden om Morwhayle: Häxmästaren är Peters debutroman som kom för ganska exakt ett år sedan, och serien är en fristående del i samma värld. Med Peters egna ord:

Kortfattat så är serien en utveckling av karaktärer från Häxmästaren, utgiven av Semic förlag 2011. Det är en chans för mig att visualisera min värld och samtidigt utforska trådar som jag inte kan ha med i böckerna av en eller annan anledning.

Legenden om Morwhayle publiceras i magasinet Utopi samt på webben. Kolla in Legenden om Morwhayle här.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...