Nyheter och tips

The Invisibles som tegelsten

söndag 2 september, kl 21:17 av 0 kommentarer

InvisiblesGrant Morrison är ingen av mina favoriter, av det jag läst av honom har jag bara gillat We3. Jag är dock i klar minoritet här på redaktionen och sannolikt gillar de flesta av er läsare den gode Grant. Om någon har missat det så har en av hans tidigare serier, The Invisibles, samlats i en av de maffigaste samlingar serievärlden skådat. 1536 inbundna sidor till det facila priset av 150 $ finns nu att köpa. Tecknarna som på något sätt varit inblandade i serien innehåller en rad imponerande namn som Sean Phillips, Frank Quitely, Michael Lark och Duncan Fegredo m.fl. Säljtexten lyder ”The Invisibles, a secret organization out to battle the physical and psychic oppression brought upon humanity by the interdimensional alien gods of the Archons of Outer Church!” Avskräckande skulle jag säga men om du gillar Grant Morrison och missat The Invisibles Omnibus så vet du det nu 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...