Film

Iron Man 3 trailer

tisdag 23 oktober, kl 09:52 av 4 kommentarer

Ja, vad säger ni? Kan det vara Iron Patriot vi ser i trailern? Vem är det i så fall innanför rustningen (då ju Sony Pictures lär äga rättigheterna till Norman Osborn)? Kommer Ben Kingsley att fungera i rollen som The Mandarin? Hur mycket av Warren Ellis fantastiska Iron Man: Extremis kommer vi egentligen att se i filmen? Frågorna är många, men peppet är ändå där känner jag.

Kommentarer

 1. Momiji says:

  Eftersom jag inte känner till Mandarin kan jag inte spekulera i hur Kingsley kommer fungera i den rollen, men jag har sett minst två i övrigt ganska värdelösa filmer där Kingsley var det enda som fick mig att sitta kvar till eftertexterna. Jag är försiktigt optimistisk. Innanför rustningen tror jag vi hittar snubben som flirtar med Pepper i trailern, förutsatt att den inte är fjärrstyrd eller något annat lurigt. *spekulerar*

 2. Henrik Ö says:

  Den som flörtar med Pepper är ju Guy Pearce och enligt imdb.com spelar han en snubbe vid namn Aldrich Killian, ett namn alla som har läst Extremis torde känna igen. Så man kan nog anta att Extremis haft åtminstone någon influens på filmen.

 3. Jonas says:

  Bra detektivarbete Henrik! För min del hade de gärna fått ta Extremis rakt av till 3:an, tycker som sagt att det är en grymt bra miniserie.

 4. trndy says:

  Verkar inte vara Iron Patriot utan War Machine, eller?

  http://blastr.com/2012/06/wait-thats-not-the-iron-p.php

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...