Nyheter och tips

The Rise of Webcomics

tisdag 19 mars, kl 09:16 av 1 kommentar

Jag själv läser (tyvärr) inte så mycket webbserier, vilket antagligen beror på att jag än så länge inte ser datorn/webben som en naturlig kanal för mitt serieläsande, men den här kortdokumentären är hur som helst sevärd för alla med någon sorts serieintresse.

The internet has given birth to yet another new medium: webcomics. Moving beyond the restrictions of print, webcomic artists interact directly with audiences who share their own unique worldview, and create stories that are often embedded in innovative formats only possible online. Sometimes funny, sometimes personal, and almost always weird, web comic creators have taken the comic strip form to new, mature, and artistic heights.

Kommentarer

  1. Hej!
    Apropå webbserier, vill bara passa på att göra lite skamlös reklam för mig själv! Är en illustratör som precis dragit igång ett webserie/resedagboksprojekt. Kolla, kommentera och sprid gärna: http://www.linusdrar.tumblr.com
    Tack för en bra blog!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...