Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 1 & 2

söndag 12 januari, kl 22:25 av 0 kommentarer

Efter några lugna veckor är nu de amerikanska förlagen i full gång med sin utgivning igen. Det verkar återigen bli ett härligt serieår med många smaskiga nyheter och gamla beprövade favoriter. Eftersom det gått ett tag sedan min senaste omslagsrapportering bjuder jag helt frikostigt på hela sju fantastiska alster från årets första veckor.

Patetiska superskurkar med taskig självbild, söta möss, knep-och-knåp, Misty Knight, ryskt spiondrama och mycket Batman bjuds det på den här gången från Marvel Comics, DC, Vertigo och Valiant Entertainment.

SMFOES2013007-DC11-LR-1587b

The Superior Foes of Spider-Man #7

Ett assnyggt omslag av In-Hyuk Lee till den enda Superior Spider-Man-titeln jag läser för tillfället och som dessutom inte innehåller Spider-Man. Det här är en av de roligaste serierna på hyllorna just nu och detta nummer är ett fristående nummer som återberättar Beetles (Janice Lincoln) dråpliga ursprung. Den har följaktligen ingenting med omslaget att göra men det är en underbart glassig bild av hur den senaste varianten av Sinister Six ser på sig själva och hur de vill att vi ska se på dem.

FAIRES-Cv22-53821

Fairest #22

Adam Hughes omslag är så underbart vackert med sina härliga färger och söta små möss. Det är så vackert att man nästan missar pistolen i Cinderellas hand.

QW-007-VARIANT-FOWLER-448b8

Quantum and Woody #7

Tom Fowler tecknar visserligen inte innehållet i tidningen längre, vilket jag tycker är trist, men vi kan fortfarande njuta av hans omslag till ”Världens värsta superhjälte-team”. Fram med kritorna och gör ditt eget omslag!

DDDN2013008-DC11-LR-ccffd

Daredevil: Dark Nights #8

Amanda Conners färgstarka och perfekta bild av Misty Knight och Daredevils fortsatta äventyr i Karibien är verkligen en liten pärla. Underbart hur härligt den karibiska solnedgången återspeglas i både glasögon och örhängen.

BWIDOW2014001-DC11-LR-93f6b

Black Widow #1

Den första titeln som dyker här från Marvels nya giv med det fantasilösa namnet All-New Marvel Now! Hur trött jag än är på dessa ständiga nystarter är jag ändå förväntansfull på vad Marvel har i bakfickan den här gången, speciellt med tanke på att man återigen satsar på egna titlar för deras kvinnliga hjältar. Phil Notos ödesmättade omslag är riktigt klassiskt med det röda mot det vita samt öst mot väst.

BM-BLKWHT-5-COV-bc4f8

Batman: Black and White #5

Ett mästerligt svart-vitt omslag av Joshua Middleton till det senaste numret till Batmans egen svart-vita tidning. Mycket effektfullt och suggestivt.

1-eec5a04bdb-69b1a

Detective Comics #27

Det var i första volymen av Detective Comics #27 som Batman gjorde sin debut på seriehimlen i maj 1939 och nu snart 75 år senare är det dags för andra volymen att nå detta symboliska nummer. Greg Capullos omslag känns redan som en modern klassiker och är definitivt värd titeln ”Veckans favorit”

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...