Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 8

söndag 23 februari, kl 22:15 av 0 kommentarer
Tack för den här tiden Daredevil. Vi syns nästa månad.

Tack för den här tiden Daredevil. Vi syns nästa månad.

Kunglig födsel och många svenska medaljer i OS. Ja, det har varit en spännande vecka på många sätt och att dessutom få njuta av veckas störtflod av nya sköna serier gör mig varm ända in i seriesjälen.

Marvel Comics bjuder på ny upplaga av New Warriors och Image Comics ger oss den nya serien Undertow. Extra kul att se att min favorit Anderson gör ett gästspel i Image Comics Ghosted #7. Vi säger också farväl till Mark Waid och Chris Samnees Daredevil vars sista nummer kom ut i veckan, men ta det lugnt, nästa månad är samma gäng tillbaka med hornskallens fortsatta äventyr med San Francisco som bas.

Den här veckan får vi möta Gepetto, träda in i en komapatients drömmar, huka oss för en virvelvind av böcker, njuta av klassisk kung-fu och beskåda vilsekomna mutanter.

FABLES-Cv138-52fea08486ea05-10299323-fe71e

Fables #138

Ett kärt återseende av Pinocchios fader Gepetto och Grandfather Oak i ett fristående nummer i Bill Willinghams långlivade Vertigoserie. Christopher Moellers omslag är mycket snyggt med den fina skuggningen av Gepettos ansikte när han eftertänksamt tvinnar sin mustasch knipslugt betraktad av Grandfather Oak.

MorningGlories37-1-cf949

Morning Glories #37

Rodin Esquejo är en mycket pålitlig leverantör av omslag till Images Comics tonårsdrama i skolmiljö. Att det här rör sig om drömmar fångas skönt i färgsättningen, den enastående tyngdlösheten samt den ödsligt tomma salongen.

DISKINGSOTW2014002-DC11-LR-d7edd

Disney Kingdoms: Seekers of The Weird #2

X-Men Legacy är avslutad och snart börjar Elektra så fram till dess får vi njuta av Mike Del Mundos skapelser i omslagen till detta lilla Disneyäventyr. Virvelvinden (eller är det kanske en orm?) av böcker som omringar ungdomarna är mycket snygg och ytterligare ett exempel på hur skicklig Del Mundo är när det gäller att skildra mardrömslika galenskaper.

3650966-03-var

Avengers World #3

Lite gammal hederlig kung-fu-nostalgi bjuder Agustin Alesso på i detta variantomslag. Shang-Chi ser inte lite ut som Bruce Lee och färgerna tillsammans med det snyggt stiliserade ramverket är helt rätt.

UNCX2013017-DC11-LR-acbb5

Uncanny X-men #17

I Veckans favorit får vi möta de unga studenterna från New Xavier School på ett ställe de inte väntat sig. Chris Bachalo använder fågelperspektiv, skala och vit bakgrund för att på ett perfekt sätt visa hur utsatta de är. Leken med loggan som en del av omslaget är som vanligt uppskattad från min sida.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...