Allmänt

Francavillas Super-OS

söndag 23 februari, kl 21:44 av 2 kommentarer

silversurfer-moebius-tribute

När vinter-OS nu är slut kan det vara på sin plats att vila ögonen på omslagsmästaren Fransesco Francavilla som har gjort några helt fantastiska teckningar med diverse superhjältar som olympier i Super Olympics. Min favorit är den Moebius-inspirerade Silver Surfer ovan. På Francavillas tumblr finns fler med bl.a. Captain America, Wolverine och The Punisher.

Kommentarer

  1. Anders Lundgren says:

    Tack Rikard! The Punisher + skidskytte = gott skratt.

  2. Deidre says:

    Vill bara passa pe5 och se4ga tack ff6r en otroligt he4rlig och iadripernnse blogg! Har nyligen hittat hit se5 jag gottar mig i alla gamla inle4gg ockse5 Bf6rjade tre4na ff6rst i december 10 se5 inspiration ff6r mig finns det gott om. Tusen tack!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...