Allmänt /Nyheter och tips

Blänkare: Shazam fyller 5!

måndag 17 mars, kl 08:29 av 3 kommentarer

Hej alla Shazam-läsare! Oj, vad tiden går fort när man har kul. Den 19 mars 2009 slog vi upp portarna här på Shazam och sen dess har det bara rullat på. Vi fick Stora Kulturbloggpriset i kategorin Bokblogg 2010. Vi har fått en massa nya skribenter och några har lämnat oss. Vi har intervjuat en massa seriekändisar. Vi har bevakat nyheter och detaljstuderat gamla serieklassiker. Vi har kort sagt gjort lite allt möjligt på serieområdet under fem år. Den här veckan är det jubileumsvecka så då kommer vi fläska på med specialkrönikor, tillbakablickar och annat skamlöst utfyllnadsmaterial. Bered er på uppdateringar kanske mer än en gång om dagen. Och ta gärna upp diskussionen i kommentarsfältet: vilka är dina Shazam-favoriter från de här fem åren? Vi hade inte varit någonting utan er läsare vettni!

Kommentarer

 1. Jonas Olsson says:

  Grattis på födelsedagen grabbar!

  Sveriges bästa serieblogg, utan tvekan!

  Min favoritartikel är nog fortfarande recensionen av ”Holy Terror”, som jag tyckte var spot-on och mycket välskriven.

  Hoppas på 5 nya år, minst 🙂

 2. […] Blänkare: Shazam fyller 5! Film /Krönikor och […]

 3. Thomas Fels says:

  Grattis! Eller SHAZAM! borde vi väl skrika.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

 • Laddar...