Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 21

söndag 25 maj, kl 22:08 av 0 kommentarer
FUTEND-Cv3-ds-bf859

Ryan Sooks omslag till The New 52: Futures End #3 är ett av omslagen som nästan hamnade på listan.

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjöd på så många snygga omslag och jag har bara plats för fem favoriter. Övriga skapelser som nästan nådde ända fram är som följer:

Adventure Time #28 – varianter av James Lloyd och Zan Czyzewski

The New 52: Futures End #3 – Ryan Sook

Wonder Woman #31 – Batman ’66 variant av Mike Allred

Daredevil #3 – Chris Samnee

Elektra #2 – variant av Chris Samnee

Hos de som klarade målsnöret bjuds det på Sinestros jakt på sin kår av gula lyktor, mera gult i rovfågelsskrud, läskiga vampyrrötter, San Francisco i solnedgång och blodig balett. Mycket nöje!

SIN-Cv2-ds-1db30

Sinestro #2 (DC Comics)

Dale Eaglesham bjuder den här gången på en magnifik komposition med svart och gult. Särskilt snyggt är ljuset från Sinestros ring, vattnet som droppar och den spöklika reflektionen på vattenytan.

BOP-Cv31-76398

Birds of Prey #31 (DC Comics)

Gul färg på omslagen var länge bannlyst av förlagen eftersom man ansåg att den inte sålde bra. Jorge Molinas val av flera nyanser av gult funkar utmärkt och är mycket effektfullt, speciellt när teamets övriga tre medlemmar reflekteras i Batgirls mantel. DC har precis annonserat att Birds of Prey är en av sex titlar som läggs ner i augusti så passa på och njut medan det går.

AMVAMPv2-Cv3-60360

American Vampire: Second Cycle #3 (Vertigo)

Med hjälp av en sparsmakad färgpalett och en ondskefullt demoniskt lysande hand av rötter har Rafael Albuquerque skapat ett riktig liten pärla.

DD2014003-DC21-2a7fc

Daredevil #3 (Marvel Comics)

Jerome Openas mycket stämningsfulla variantomslag är ett riktigt litet mästerverk. Daredevil har bytt New Yorks Hell’s Kitchen mot San Franciscos kullar och spårvagnar och hela omslaget känns nästan som en välkomsthälsning från staden eller till och med ett vykort.

ELEKTRA2014002-DC11-881f9

Elektra #2 (Marvel Comics)

Veckans favorit är inte helt oväntat Mike Del Mundos senaste omslag till Elektra. Här utför hon bekymmerslöst en våldsamt blodig balett med svärd och sai som är både vacker och fasansfull på samma gång. Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...