Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 23

söndag 8 juni, kl 11:17 av 0 kommentarer

GA-Cv32-ds-14bafVampiVol2-01-Cov-Frison-2da38SMFOES2013012-DC11-LR-3ce2eBM66GH1-Print-Cover-bf092BWIDOW2014007-DC11-LR-f70bb

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på skadade pilar, kvinnlig vampyr, retro-känsla, kult och agentäventyr. Mycket nöje!

GA-Cv32-ds-14baf

Green Arrow #32 (DC Comics)

Den största anledningen till att jag inte läser nya serier från DC Comics är helt enkelt för att jag inte vill ruinera mig. Jag är egentligen mest intresserad av Scott Snyders Batman men Jeff Lemire och Andrea Sorrentino har fått mig på andra tankar. Sedan teamet tog över Green Arrow med nummer #17 efter en rätt dassig inledning av andra kreatörer har jag dreglat över Sorrentinos bilder från serien. Det första jag tänker på är att två bågskyttar från skilda serieuniversum inspirerat två tecknare till stordåd: David Aja i Hawkeye och så nu Sorrentino med Green Arrow. Omslaget beskriver Oliver Queens dilemma, som också understryks av titeln, och är underbart i sin enkelhet.

VampiVol2-01-Cov-Frison-2da38

Vampirella #1 (Dynamite Entertainment)

Sedan 1969 har den lättklädda vampyren från planeten Drakulon inspirerat män till flera klassiska omslag, framförallt Frank Frazettas förstanummer och José Gonzáles ikoniska bilder. Med Jenny Frisons omslag till nästa volym från Dynamite tar karaktären steget från pinuppa á la 1960-tal och presenterar istället en modern femme fatale med alla hennes kända attribut.

SMFOES2013012-DC11-LR-3ce2e

The Superior Foes of Spider-Man #12
(Marvel Comics)

Ronald Wimberley har skapat ett fullständigt bedårande retro-collage med mina favoritskurkar. Färgerna gör mig härligt illamående, typsnittet är fantastiskt och Boomerang har aldrig varit coolare. Wimberley kommer även att teckna innehållet i kommande She-Hulk #5 & #6 vilket känns asgrymt 🙂

BM66GH1-Print-Cover-bf092

Batman ’66 Meets Green Hornet #1
(DC Comics)

Om någon kan leverera ett bra omslag till några av de mest kultiga, och samtidigt mest töntiga, karaktärerna så är det Alex Ross. Crossovern mellan Batman ’66 och Green Hornet kunde inte fått en mer spektakulär start med Ross vid omslagsrodret, komplett med alla klassiska ljudeffekter, och dessa figurer har aldrig sett bättre ut i mina ögon. Visste ni förresten att rollen som Kato spelades av ingen mindre än Bruce Lee i TV-serien? Helt galet!

BWIDOW2014007-DC11-LR-f70bb

Black Widow #7 (Marvel Comics)

Veckans favorit är återigen Phil Notos senaste omslag till Black Widow. Nästan alla hans omslag till serien har figurerat i Veckans omslag och två har tidigare erhållit titeln Veckans favorit med den äran. Natashas svartröda aura som också syns på alla lömska medpassagerares vapen i ett hav av blått är enastående och skapar ett drama i dramat som bara en serie kan göra. Att Noto även står för insidan av tidningens alla nummer, och ser ut att göra det i en överskådlig framtid, är underbart och unikt och bidrar till att göra Edmondson/Notos run till något av det bästa hos Marvel just nu. Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...