Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 25

söndag 22 juni, kl 20:04 av 0 kommentarer

SILVSURF2014003-DC11-edec5the-wicked-and-the-divine-cover-a-p-ba9deDD2014004-DC11-87441SexCriminals06-CoverA-67456ELEKTRA2014003-DC11-6a774

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på kosmiska leksaksapor, pop-gudar, ugglor, vitt-vitt-vitt och härlig Del Mundo. Mycket nöje!

SILVSURF2014003-DC11-edec5

Silver Surfer #3 (Marvel Comics)

Även om jag hyllat Francavillas variantomslag till Silver Surfer tidigare har inte Mike Allreds original varit dåliga på något sätt. Tillsammans med hustrun Laura Allreds rika färgpalett är hans Kirby-inspirerade pop art ljuvlig, även om vår hjälte råkar ut för en kosmisk, gigantisk och läskig leksaksapa.

the-wicked-and-the-divine-cover-a-p-ba9de

The Wicked + The Divine (Image Comics)

Jag tror det är tredje gången jag visar Jamie McKelvies underbara omslag till den här serien som jag har skyhöga förväntningar på men det är för att det är helt oemotståndligt. McKelvies utsökt rena linjer och moderna stil gör honom till en av mina favorittecknare just nu och med färgläggningen av gamle kompanjonen Matthew Wilson kan inget gå fel.

DD2014004-DC11-87441

Daredevil #4 (Marvel Comics)

Chris Samnee är en mästare på att med enkla medel kunna knåpa ihop finurliga och uppfinningsrika omslag. Som alla älskare av Daredevil räknat ut är gamle påsbrallan Ugglan tillbaka och det här omslaget signalerar både ilska, hot, utsatthet och kallt beräknande.

SexCriminals06-CoverA-67456

Sex Criminals #6 (Image Comics)

Smekmånaden är över för Jon och Suzie i den nya arcen av Matt Fraction och Chip Zdarskys hyllade serie. Som innan fortsätter Zdarsky att briljera med minimalistiskt artisteri och sällan har vitt känts så smärtsamt och vemodigt.

ELEKTRA2014003-DC11-6a774

Elektra #3 (Marvel Comics)

Veckans favorit går återigen till Mike Del Mundos senaste fulländade och finurliga omslag till Elektras nya serie. Ibland skulle jag ville titta in i karlns hjärna och försöka förstå var han får allt ifrån men jag nöjer mig istället med att helt enkelt luta mig lugnt tillbaka och njuta av en mästare. Nästa vecka tänker jag ta ett litet semesteruppehåll från recenserandet och istället koncentrera mig på att läsa en hel hög med serier som skriker på min uppmärksamhet, främst då Sex Criminals. Veckans nyheter och Veckans omslag dyker dock upp i vanlig ordning i slutet av veckan. Trevlig sommar!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...