Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 28

måndag 14 juli, kl 20:54 av 2 kommentarer

DC3301-88795BMETRI-Cv14-ds-64ebeBG-Cv33-ds-5a7b83947102-1346773_xlCONST-Cv16-ds-018f9

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan är helt crazy med hela fyra Batbook-omslag och ett från serien Constantine vilket ger full pott till DC Comics den här veckan. Mycket nöje!

DC3301-88795

Detective Comics #33 (DC Comics)

Först ut av alla Batbooks den här veckan är flaggskeppet Detective Comics där Francis Manapul står för fiolerna. Manapul har levererat snygga omslag till alla nummer av Detective Comics ända sedan han och Brian Buccellato tog över tidningen med #30 och collaget i revolvern med den vita bakgrunden visar återigen prov på hans sköna stil.

BMETRI-Cv14-ds-64ebe

Batman Eternal #14 (DC Comics)

Dustin Nguyens annorlunda tolkning av Penguin tornar upp sig likt en Kingpin i ett omslag som med enkla medel och få färger lyckas skapa ett mycket effektfullt alster.

BG-Cv33-ds-5a7b8

Batgirl #33 (DC Comics)

En månad utan ett Batgirl-omslag av Alex Garner är ingen riktig månad. Tyvärr verkar det som #34 är det sista omslaget för Garner och det är även författaren Gail Simones sista när tidningen byter kreatörer i oktober. Garner dyker dock upp med fyra omslag till Batman Eternal i augusti så jag är inte i chocktillstånd än.

3947102-1346773_xl

Grayson #1 (DC Comics)

Det kan bli svårt för Dick Grayson att stå på egna ben i hans nya roll som hemlig agent vilket den förträfflige Jock visar med detta mäktiga omslag.

CONST-Cv16-ds-018f9

Constantine #16 (DC Comics)

Veckans favorit går till Juan Ferreyras asgrymma varulvs-omslag. Perfekt färgskala, hårig best med saliv i mungipan, Constantins sköna glimt i ögat, månen och skogen med miljarder av fladdermöss är bara några ingredienser i detta sjukt snygga omslag. Vi ses igen på söndag!

Kommentarer

  1. Pärka says:

    Veckans favorit av dessa måste jag säga är Manapul trots att personliga favoriterna Jock och Ferreyra är med. Får lite Dave Johnson-vibbar utav det omslaget.
    Vad gäller Ferreyra måste jag dock säga att hans omslag till ”Constantine” #17 kommer bli svårslaget nästa månad för det är ren perfektion.

  2. Andreas Mars says:

    Har också spanat in Constantine #17 och håller med 🙂

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...