Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 29

söndag 20 juli, kl 17:30 av 0 kommentarer

LifeWithArchie-36-0Hughes-df9b8HAR-025-COVER-B-FRISON-327b13962868-04MSMARV2014006-DC11-3b3cbWicked-Divine02-CoverA-572a8

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på saknaden efter en älskad vän och kamrat i två olika varianter, döden i vitögat, elastisk ung hjälte och en färgexplosion som heter duga. Mycket nöje!

LifeWithArchie-36-0Hughes-df9b8

Life with Archie #36 (Archie Comics)

Archie är död, åtminstone i en alternativ framtid, och Riverdale-gänget minns sin vän med saknad. Archie symboliseras här i Adam Hughes vemodiga variantomslag av en odrucken Coca-Cola flankerad av Betty och Veronica med de manliga vännerna i förgrunden.

HAR-025-COVER-B-FRISON-327b1

Harbinger #25 (Valiant Entertainment)

Ytterligare ett dödsfall i serievärlden, i det här fallet en av tonåringarna i superhjältegruppen The Renegades, i den avslutande delen av arcen ”Death of A Renegade” som också är sista numret av serien Harbinger. Kris, som är den enda i teamet utan superkrafter, håller krampaktigt i den kuldränkta uniformen i ett mycket stämningsfullt och vackert omslag signerat den förträffliga Jenny Frison.

3962868-04

Elektra #4 (Marvel Comics)

Hittils har alla Mike Del Mundos omslag till Elektra hamnat på listan och det är bara att vänja sig för han är en stor mästare. Återigen leker han med Elektras bägge sai, i det här fallet för att vi ska se reflektionen av den ondskefulla fågeln som är på kollisionskurs med vår hjälte.

MSMARV2014006-DC11-3b3cb

Ms. Marvel #6 (Marvel Comics)

Jamie McKelvie har levererat flera snygga omslag till Ms. Marvel och här visar han på ett fiffigt och roligt sätt att Kamala Khan både är en kaxig tonåring och en alldeles utmärkt superhjälte.

Wicked-Divine02-CoverA-572a8

The Wicked + The Divine #2 (Image Comics)

Veckans favorit bjuder på ett omslag till av Jamie McKelvie, denna gång i andra numret till en av årets bästa serier i mina ögon. Det stilistiska konceptet är fenomenalt och Matthew Wilsons galet starka och varma färger gör det oemotståndligt. Vi ses igen nästa söndag!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...