Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 31

fredag 1 augusti, kl 23:07 av 0 kommentarer

BDS-Cv1-ds-7e42eCYCLOPS2014003-DC11-46c3d25245Evil-Empire-003-cover-8cc51SNDM-Cv3-cover-A-440c7

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på blodig pinuppa, fjärde barriären, klassisk Star Wars, korrupt politik och psykedeliskt fyrverkeri.

BDS-Cv1-ds-7e42e

Bodies #1 (Vertigo)

Den här nya serien av Si Spencer är riktigt bra och Fiona Stephensons klassiska pinuppa-bild med blodstänk ger en känsla av nostalgi blandat med ond bråd död.

CYCLOPS2014003-DC11-46c3d

Cyclops #3 (Marvel Comics)

Alexander Lozano tar med oss på en fartfull tur i baksätet i det stulna Badoon-skeppet tillsammans med far och son Summers. Det är också riktigt roligt att Corsair ser ut som Burt Reynolds karaktär The Bandit i filmen Smokey and The Bandit (Nu blåser vi snuten).

25245

Star Wars: Rebel Heist #4 (Dark Horse Comics)

Sedan 1991 har Dark Horse Comics gett ut Star Wars-serier men snart lämnas stafettpinnen tillbaka till Marvel Comics. Många bra serier har det blivit och denna lilla miniserie som prytts med Adam Hughes snygga collage av klassiska Star Wars-hjältar på omslagen är en av mina favoriter.

Evil-Empire-003-cover-8cc51

Evil Empire #3 (Boom! Studios)

Det hör inte till vanligheterna med politiska bilder på omslagen till amerikanska serier men Jay Shaw lyckas leverera ett stilsäkert och läckert sådant där seriens korrumperade USA symboliseras av att stjärnbaneret ”goes down the drain”.

SNDM-Cv3-cover-A-440c7

The Sandman: Overture #3 (Vertigo)

Veckans favorit är J. H. Williams III:s galet snygga omslag. Ett magnifikt psykedeliskt fyrverkeri av färger och konstigheter som lika gärna kunde ha påträffats på något exklusivt konstgalleri. Att det dessutom tog mig ett tag att hitta Morpheus dold mitt i alltihop gör det ännu mer fantastiskt. Om ni undrar varför i all världen Veckans omslag dyker upp på en fredag så beror det på att jag tänker resa hem till mitt kära Östergötland med familjen och om jag inte hamnar i glasskoma efter ett obligatoriskt besök på Smultronstället i Söderköping så syns vi om en vecka.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...