Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 32

söndag 10 augusti, kl 22:28 av 0 kommentarer

GA-Cv34-ds-7409dVampiVol2-03-Cov-Frison-7b0fdDTC-Cv34-ds-a8a05BMETRI-Cv18-ds-919d2BWIDOW2014009-DC11-LR-f2654

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på grönt avsked, blodigt bad, snygg Batman, kusliga kloakmonster och kunglig crossover. Mycket nöje!

GA-Cv34-ds-7409d

Green Arrow #34 (DC Comics)

Jeff Lemire och Andrea Sorrentino säger tack och adjö efter en trevlig runda med Oliver Queens alter ego. Sorrentino går i mål med flaggan i topp med ett för honom karaktäristiskt omslag som färglagts av den fenomenale Marcelo Maiolo. För er som vill se mer Sorrentino i framtiden kan jag meddela att han dyker upp hos Marvel där han tecknar Uncanny X-Men Annual som kommer ut i november.

VampiVol2-03-Cov-Frison-7b0fd

Vampirella #3 (Dynamite Entertainment)

Hittils har alla Jenny Frisons omslag till Vampirella lyckats placera sig på Veckans omslag och fler lär det bli. Frison är en asgrym artist med rätt känsla och skicklighet och det enda som stör mig är att hennes omslag är variantomslag.

DTC-Cv34-ds-a8a05

Detective Comics #34 (DC Comics)

En annan artist som vet hur man levererar är Francis Manapul vars omslag till Detective Comics alltid innehåller något nytt och spännande både när det gäller stil, färg och form. Missade av för mig oförklarlig anledning att uppmärksamma hans omslag till Detective Comics #32 men misstaget åtgärdas här.

BMETRI-Cv18-ds-919d2

Batman Eternal #18 (DC Comics)

Eftersom den här serien kommer ut med ett nummer varje vecka kan vi glädja oss åt hela fyra omslag från Alex Garner under augusti månad. Garner som redan med råge visat att han behärskar Batman-galleriet med sina omslag till Batgirl bidrar den här gången med ett sjukt snyggt omslag med Killer Croc i sitt rätta element.

BWIDOW2014009-DC11-LR-f2654

Black Widow #9 (Marvel Comics)

Nathan Edmondson bjuder den här veckan på en crossover mellan sina bägge titlar Punisher och Black Widow där detta faktum även återspeglas i omslagen. Mitch Gerards lyckas rätt så bra med Punisher-omslaget men Phil Notos regala Natasha är så rätt och fantastisk att den förtjänar titeln Veckans favorit. Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...