Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 34

söndag 24 augusti, kl 22:53 av 0 kommentarer

BMETRI-Cv20-ds-5968bsensation1aAdvTime31-COVER-A-61155JusticeInc01-Cov-Francavilla-2feecManifestDestiny-09-1-fc06a

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på Batman-trio, underbara prinsessan Diana, hårdrockande vampyr, pulp-hjältar och läskiga upptäckter. Mycket nöje!

BMETRI-Cv20-ds-5968b

Batman Eternal #20 (DC Comics)

Även om detta omslag inte är ett av Alex Garners bästa är det ändå tillräckligt fantastiskt för att få inleda Veckans omslag. Tre scener med var sin karaktär och miljö där Batgirl är bäst och Gordon ser ut som en kolerisk Walter White. Som vanligt underbart ljus och sköna färger.

sensation1a

Sensation Comics Featuring Wonder Woman #1
(DC Comics)

Phil Jimenez har levererat mycket Wonder Woman och i detta tjusiga variantomslag till nystarten av den gamla Golden Age-tieln Sensation Comics får han med det mesta i amazonens liv. En perfekt poster till alla som gillar prinsessan Diana av Themyscira.

AdvTime31-COVER-A-61155

Adventure Time #31 (Boom! Studios)

Den hårdrockande vampyren Marceline är en av mina favoriter i TV-serien Adventure Time och Kostas Kiriakakis drömlika omslag till serietidningen med samma namn är underbart.

JusticeInc01-Cov-Francavilla-2feec

Justice, Inc. #1 (Dynamite Entertainment)

Dags för tre pulp-hjältar att slå sina påsar ihop i Dynamites nya satsning. The Shadow, Doc Savage och The Avenger tänker skipa rättvisa tillsammans och får en rejäl skjuts av Francesco Francavillas omisskännliga stil och färgskala.

ManifestDestiny-09-1-fc06a

Manifest Destiny #9 (Image Comics)

Lewis och Clarks resa i ett outforskat USA befolkat av allehanda monster och fasor är en av mina favorittitlar för året och detta omslag av Matthew Roberts tillsammans med färgläggaren Owen Gieni sammanfattar hela känslan med serien i en enda bild. Utsökta detaljer och fjärilens hotfulla ”ögon” gör detta till en solklar Veckans favorit. Vi ses om en vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...