Nyheter och tips

Vinnarna av Harvey Awards 2014

söndag 7 september, kl 17:17 av 0 kommentarer

saga_hc01_585x900Baltimore Comic-Con är avklarat och därmed är också vinnarna av årets Harvey Awards presenterade. Återigen blir det storslam för Saga av Brian K Vaughan och Fiona Staples. Förra året knep de sex priser och i år blev det fyra av de tyngsta, nämligen Best Cover Artist, Best Continuing, Best Writer och Best Artist.

Med sammanlagt 6 Eisner Awards och 10 Harvey Awards är Saga en av de mest hyllade serierna just nu och vill man hänga på tåget kommer en fet inbunden utgåva från Image Comics, som samlar Saga #1-18, ut nu i november. Det är bara att gratulera Vaughan och Staples även om jag själv inte är någon större fan av Saga. Visst är det en fascinerande, fantasifull och läsvärd rymdsaga men jag tycker den är överhypad och rätt seg vid det här laget. Nåja, Sex Criminals fick i varje fall pris för Best New Series, Chip Zdarsky knep ett välförtjänt pris kallat Most Promising New Talent och Hawkeye #11 ”Pizza Is My Business” fick återigen pris för Best Single Issue. Seriously Bro! Om du inte läst den än så skäms lite 🙂

Hela listan kommer här.

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...