Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – Vecka 41

söndag 12 oktober, kl 22:33 av 0 kommentarer

FBP-Cv14-ds-41680Sabrina-01-2-11af6VWars-06-pr-1-7a47eCONST-Cv18-ds-13a28NIGHTC2014007-DC11-09a94

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på barnreklam, mörk bakgrund, blodigt krig, mellan två världar och minnesceremoni. Mycket nöje!

FBP-Cv14-ds-41680

FBP: Federal Bureau of Physics #14 (Vertigo)

Den här månaden kör Vertigo en ny giv som kallas ”Defy Covers” vilket innebär att själva serien börjar redan på omslaget. Nathan Fox bidrag är riktigt snyggt samtidigt som det är både roligt och underhållande och en bra inledning till Ciceros första staplande steg på vägen till FBP Academy.

Sabrina-01-2-11af6

Chilling Adventures of Sabrina #1 (Archie Comics)

Afterlife with Archie är en av årets bästa serier i mina ögon och att Roberto Aguirre-Sacasa nu även ger oss en mörk version av Sabrina låter som en vinnare. Robert Hacks snygga variantomslag ger oss just den mörka sidan i all sin glans som bara kan anas på originalomslaget.

VWars-06-pr-1-7a47e

V-Wars #6 (IDW)

Jonathan Maberrys vampyrkrig har bjudit på en del snygga omslag av Ryan Brown men det här är det bästa hittills. Spegelbilden i en rejäl pöl av blod av den välbeväpnade men skräckslagne soldaten är mycket effektfull och hela kompositionen är rent av cineastisk.

CONST-Cv18-ds-13a28

Constantine #18 (DC Comics)

Juan Ferreyra levererar ytterligare ett fantastiskt omslag till DC Comics egen lilla magiska antihjälte. Även om Constantine är fast mellan två världar lyckas han ändå se helt cool ut.

NIGHTC2014007-DC11-09a94

Nightcrawler #7 (Marvel Comics)

Veckans favorit av Jamie McKelvie är bra på så många sätt. Kurt Wagner har nyligen själv återvänt från dödsriket och kämpar för att hitta sin plats i tillvaron när hans bästa vän rycks ifrån honom. Omslaget uttrycker verkligen djup sorg och saknad men också tacksamhet och förtröstan. Det är också en fenomenal stilstudie i ”less is more” och ytterligare ett i raden av snygga omslag av McKelvie. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...