Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 49

söndag 7 december, kl 21:32 av 1 kommentar

DTC-Cv37-ds-22cd6Detective_37WOLFM-Cv1-ds-36e7dSTK658291GRSON-Cv5-ds-971f7

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på mycket DC, Detective Comics och Darwyn Cooke. Vi serverar också kontraster, trygg butler, läskig varulv, Stålis och het öken. Mycket nöje!

DTC-Cv37-ds-22cd6

Detective Comics #37 (DC Comics)

Francis Manapuls omslag bygger mycket på tydliga kontraster. Batman står för ordning i härligt blått med stadens röda siluett i bakgrunden. Hans fiende Anarky står för kaos med sin gula mask och hans vita diffusa anarkistiska signum som skär som en kniv igenom bilden.

Detective_37

Detective Comics #37 (DC Comics)

I december månad bjuder DC på en uppsjö av variantomslag signerade Darwyn Cooke och flera av dessa är riktigt bra och underbara hyllningar till DC:s universum. Den utmattade Bruce Wayne pysslas kärleksfullt om av Alfred efter en tröttsam dag i superhjältesvängen. Färgskalan är härligt brungrön och hela bilden andas ett tryggt och skönt lugn med Alfred i centrum.

WOLFM-Cv1-ds-36e7d

Wolf Moon #1 (Vertigo)

Jae Lee levererar ett bisarrt, kusligt och makabert omslag i en perfekt blodröd ton till Cullen Bunns nya rysare om varulvar.

STK658291

Action Comics #37 (DC Comics)

Mera Darwyn Cooke, den här gången när Superman räddar livet på en liten pojke. Förutom de underbara färgerna, Stålis frisyr och finurliga leende rullas en hel historia upp i huvudet tack vare det här omslaget. När grabben kommer hem och säger att han blivit räddad av Superman, alla bannor han kommer att få för att han riskerat sitt liv och att alla slutligen är överlyckliga att han lever.

GRSON-Cv5-ds-971f7

Grayson #5 (DC Comics)

Veckans favorit går till Mikel Janin som ger oss ett underbart vackert men bedrägligt ökenlandskap. Grayson är på jakt efter en skurk som tänker skapa en läskigare skurk med hjälp av kroppsdelar från en annan död skurk. Själv nöjer jag mig med att drunkna i Janins uppvisning i ”less is more”. Vi ses om en vecka!

Kommentarer

  1. Niklas says:

    La inte märke till det vackra omslaget till Grayson #5 eftersom insidan var så bra 🙂

    och den där Jae Lee är rätt slipad på att få fram helt underbara omslag

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...