Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 9

söndag 5 mars, kl 18:32 av 1 kommentar

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på mera Fables, McKelvies America, Tedescos Hawkeye, Middletons Aquaman och mera America från Chiang. Mycket nöje!

Everafter: From the Pages of Fables #7 (Vertigo)

Fast Fables är avslutad kan man fortfarande njuta av serien Everafter: From the Pages of Fables och dessutom gapa åt Tula Lotays mycket snygga omslag.

America #1 (Marvel Comics)

Att jag längtat efter Ms. America Chavez soloserie är ingen hemlighet och när man dessutom får ett variantomslag av ingen mindre än Jamie McKelvie så blir jag extatisk.

Hawkeye #4 (Marvel Comics)

Julian Totino Tedescos omslagsserie till nya Hawkeye har hittills levererat allt vad man kan önska sig med en skön blandning av mystik, action, äventyr och hjältedåd.

Aquaman #18 (DC Comics)

Joshua Middletons variantomslag till Aquaman är en ständig favorit med samma tema som i Tedescos Hawkeye ovan och om jag läste den här serien skulle jag inte vilja äga några andra omslag än just Middletons.

America #1 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till ytterligare ett variantomslag till America #1 där Cliff Chiang fångat Ms. Chavez i en oförglömlig bild som jag lätt skulle vilja ha som poster. Vi ses nästa vecka!

Kommentarer

  1. Thomas Fels says:

    Tjusigt som vanligt! Den här veckan är min favorit nog Aquaman. Och håll för Rebirth-logon och se så ännu mer tjusigt det kunnat vara!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...