Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 19

söndag 14 maj, kl 20:21 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på hotfullt bakhåll, söta Dobermanns, Kingpin, superhjälteaction och poetisk Logan. Mycket nöje!

All-Star Batman #10 (DC Comics)

Vem den hotfulla tatuerade kvinnan är bakom Batman har jag ingen aning om men Francesco Francavillas omslag bjuder på snygga linjer, härliga färger och mysig mystik.

Wonder Woman #22 (DC Comics)

För en gång skull föll jag inte pladask för Jenny Frisons variantomslag till senaste numret av Wonder Woman utan istället imponerade Bilquis Evely med sin fina komposition och söta Dobermanns.

Secret Warriors #1 (Marvel Comics)

Tradd Moore har en underbart dynamisk stil som passar perfekt till superhjälteaction och jag älskar hans omslag till nya Secret Warriors, framförallt Moon Girl och Devil Dinosaur i bakgrunden.

Kingpin #4 (Marvel Comics)

Jeff Dekal bjuder på en samlad Wilson Fisk genom en sprucken TV-ruta och de oskadliggjorda förövarna tillsammans med Kingpins mordiska blick, blodiga kavaj och kaffekopp säger mer än tusen ord.

Old Man Logan #23 (Marvel Comics)

Veckans favorit går till ett mycket vackert och närmast poetiskt omslag av Bill Sienkiewicz med Old Man Logan. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...