Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 23 & 24

söndag 18 juni, kl 23:41 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Den här gången blir det ett dubbelt avsnitt eftersom tiden inte räckte till förra veckan. Mycket nöje!

Vecka 23 bjöds det på asgrymt tröjtryck, blodrött vatten, blodrött vatten 2.0, Doctor Strange-final och spöken från förr.

Rocket #2 (Marvel Comics)

Steve Epting bjuder på en asgrym bild med Rocket som lätt skulle platsa på väggen eller på en T-shirt.

Aquaman #24 (DC Comics)

Aquaman har blivit allvarligt skadad och aldrig har väl en ström av blod varit vackrare än i händerna på Joshua Middleton.

Reborn #6 (Image Comics)

Ett omslag med samma tema som i Aquaman där Bonnie i Reborn gör ett blodrött besök i vattnet i Greg Capullos variantomslag.

Doctor Strange #20 (Marvel Comics)

Upptäckte precis att jag fått Doctor Strange #21 och saknade #20 men här är den en vecka senare. Detta är finalen på Jason Aarons run och Dan Mora levererar ett actionfyllt omslag som bara han kan.

Hawkeye #7 (Marvel Comics)

Veckans favorit går helhjärtat till Julian Totino Tedescos senaste omslag till Hawkeye där Kate stiftar bekantskap med sina förfäder.

Raskt över till vecka 24 där det bjuds på skön cartoon, läskig vardagsrealism, episk Wonder Woman, serieaction och lugnet före stormen.

Godshaper #3 (Marvel Comics)

Jonas Goonfaces oemotståndligt underbara omslag till senaste numret av Godshaper bjuder på lekfullhet och skön cartoon.

Briggs Land: Lone Wolves #1 (Dark Horse Comics)

Ny följetong med Brian Woods Eisnernominerade serie Briggs Land och i Kim Jung Gis variantomslag bjuds det på obehaglig vardagsrealism som berör.

Wonder Woman #24 (DC Comics)

Jag har fortfarande inte lyckats ta mig till biografen för att se Wonder Woman trots att min fru också längtar efter att få se den men jag kan i alla fall bjuda på ett härligt omslag av Jenny Frison.

Planet of the Apes/Green Lantern #5 (BOOM! Studios/DC Comics)

Jag har ingen aning om hur det artar sig i croosovern mellan Planet of the Apes och Green Lantern men att Dan Mora kan leverera episk serieaction råder det inget tvivel om.

Winnebago Graveyard #1 (Image Comics)

Veckans favorit går till Mingjue Helen Chens stillsamma och somriga variantomslag till Winnebago Graveyard och den fångar perfekt känslan av ”lugnet före stormen” med tanke på seriens innehåll. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...