Nyheter och tips /Snygga omslag

Veckans omslag – vecka 38

söndag 24 september, kl 22:21 av 0 kommentarer

 

Välkomna till ett nytt avsnitt av Veckans omslag! Här presenterar jag i vanlig ordning de i mina ögon snyggaste omslagen från veckans skörd från förlagen i staterna.

Den här veckan bjuds det på roboten Driller, världsbygget bakom Animosity, Batmanskurkar, Panda-monium och Scarecrow. Mycket nöje!

Descender #24 (Image Comics)

Äntligen får vi veta hur det gick för roboten Driller som hamnade på planeten Woch. Dustin Nguyen bjuder på skön och olycksbådande design.

World of Animosity #1 (AfterShock Comics)

World of Animosity är precis vad det låter som: Ett extranummer och en grundlig guide om världsbygget bakom Marguerite Bennetts serie Animosity och dessutom med en tjusigt omslag av seriens tecknare Rafael de Latorre.

Batman #31 (DC Comics)

Mikel Janin levererar ett lysande omslag med delar av Batmans skurkgalleri med Jokern i spetsen.

Shirtless Bear-Fighter #4 (Image Comics)

”Into the Gaping Maws of…Panda-Monium!”. Paolo Riveras variantomslag till Shirtless Bear-Fighter #4 är en rolig pastisch på det supermaskulina och, med dagens ögon, lätt unkna 50-talsmagasinet ”Man’s Life” med en ensam man som försvarar en lättklädd kvinna i nöd från vildmarkens bestar, i det här fallet seriens huvudperson Shirtless och två blodtörstiga pandor.

Batwoman #7 (DC Comics)

Veckans favorit går till Ben Oliver och en ryslig men fantastisk illustration av Batwoman som jagas av Scarecrows hjärnspöken. Vi ses nästa vecka!

Skriv ett svar

Intervjuarkiv A-Ö
Intervjuarkiv
Shazams favoriter
Favoriter
Previews Amerika
Previews Amerika
Previews Sverige
Previews Sverige

Nya kommentarer

  • Laddar...